Velkommen til hospitering på Gjermundnes - uke 46 og 47!

Det er snart tid for at 10. klassinger skal besøke/hospitere på de videregående skolene. Programmet for de ulike utdanningsprogrammene er nå lagt ut, se nederst på denne siden.   Hos oss kan elevene velge TIP eller Naturbruk.

Vi ønsker dere velkommen til et godt og interessant opplegg hos oss!

På grunn av reisetiden til besøkende, begynner hospiteringen på Gjermundnes vgs fra ca. klokken 10.00 på naturbruk og klokken 09.00 på TIP.

Da får elevene en innledning i skolens kurssal i hovedbygget. Etter velkomsten skal følge en lærer til ulike stasjoner på skolen, avhengig av valgt utdanningsprogram.

På Naturbruk vil elevene være en del utendørs og få omvisning og innblikk i de forskjellige disiplinene (plante – teknikk – husdyr – skog). Disse møter vg1-elevene våre i sin skolehverdag. På vg2 er det mulig å velge fordypning innen landbruk, heste- og dyrefaget eller anleggsgartner, som også vil være en del av hospiteringen.

På TIP vil du legge opp til verkstedsaktiviteter der våre egne elever er i aksjon. På Gjermundnes tilbyr vi vg2 Industriteknologi, som gir en avlet plattform for videre yrkesvalg innenfor bruk av ulike materialer, verktøy, teknikker og maskiner.

Ha på klær som tåler dagens vær og holder deg varm! Lunsj får dere spandert av skolen.

Mot slutten av dagen samles alle 10. klassinger i hovedbygget igjen, med oppsummering av dagen og spørsmål-svar. Internatleder vil komme innom og svare på spørsmål om internatet, for elever som bor langt unna og som vil bli borteboere.

Skolen holder åpen 26. januar 2022, for elever som ikke har deltatt på hospitering og foreldre/foresatte som ønsker å besøke skolen.

Se mer av livet på Gjermundnes vgs på vår instagramprofil og facebook-side. Vi har laget også en informasjonsfilm om skolen vår, den kan du finne her:

Velkommen til hospitering!