Stall Gjermundnes

Stall Gjermundnes er stallen som tilhører Gjermundnes Videregående skole. Vi har oppstalling på boks og på utegang. Til sammen er det plass til 21 hester. Alle elever kan søke stallplass som ønsker å ha med egen hest. Vi har et moderne anlegg med store luftegårder, ridehall, rundpaddock, utendørs ridebane og fine turmuligheter. I hallen har vi vaskemaskin til dekken, hindermateriale, vaskespilt til hester og garderober til elever. Hver hest har låsbart skap til utstyr. Skolen produserer egen rundball av god kvalitet, og vi kjøper inn halm til hester som trenger mer tyggetid. Det er lagt vekt på god velferd til hestene. Hestene på boks går ute i 12 timer i døgnet, og alle hester går ute i grupper om det lar seg gjøre.

Kan din hest bli skolehest?

Elever kan søke om å ha hesten sin som skolehest. Skolehester får redusert stalleie. Kravet er at andre elever kan ri hesten i undervisning. Ingen hester går mer enn fire ganger i uken. Les mer om a søke om skolehest på kontrakten under

Snarvegar